BARCELONANOTICIES.COM - Logo

El digital de Barcelona!

27/07/2021

::


Barcelona


Coneix la teva farmàcia en línia de confiança Dosfarma

Barcelona  -  25/09/2019  - 

Dosfarma ha sabut conciliar la credibilitat que ens dóna el farmacèutic tradicional amb els avantatges del comerç en línia


GIRONANOTICIES.COM

GIRONANOTICIES.COM


Dosfarma es consolida com una destacada farmàcia online segura gràcies a la confiança dels seus clients. L'atenció personalitzada i una política comercial molt competitiva semblen ser les claus del seu èxit.

L'equip de Dosfarma de seguida va entendre l'útil que resulta combinar la comoditat i rapidesa pròpies de la botiga en línia amb un servei tan necessari com el de la farmàcia. El secret per aconseguir unir tots dos mons era eliminar les desconfiances que els mitjans digitals encara susciten en bona part de la població.

Comprar medicaments no és com comprar catifes. Quan és la teva salut el que està en joc necessites un plus de confiança tant en el venedor com en el producte. L'assessorament expert, les marques prestigioses i la seguretat de la transacció es converteixen en manaments ineludibles: aquells que només pot proporcionar-te una farmàcia online segura.

Dosfarma ha sabut conciliar la credibilitat que ens dóna el farmacèutic tradicional amb els avantatges del comerç en línia, el que li ha valgut guanyar el premi al Millor e-commerce el 2017, atorgat per la segona convocatòria del CECARM.

Només entrar a aquesta farmàcia online ens crida l'atenció el seu aclaparador catàleg de productes farmacèutics i parafarmacèutics, el qual compta amb més de 240 000 referències. Destaquen els seus preus competitius i la presència de les primeres marques del mercat (com Vichy, La Roche Posay, Almax o Mustela).

Dosfarma se centra a prioritzar al client per sobre de tot, el que els ha valgut comptar amb més de 350 000 compradors satisfets: pagament 100% segur, descomptes, enviament ràpid i express (en 24 hores), diferents mitjans de pagament (targeta, Paypal, contra reemborsament), despeses d'enviament gratuïtes a partir de 70 € i una excel·lent relació qualitat-preu.

Un web amigable i segura, on és molt fàcil trobar el producte que es desitja, és la responsable de convertir Dosfarma en tot un referent pel que fa a farmàcies en línia segures es refereix.

 Així és com va néixer Dosfarma

L'innovador projecte Dosfarma enfonsa les seves arrels en una farmàcia a Cartagena amb gran solera: la de Joan Desmonts Salazar, fundada el 1946. No seria fins a 2013 quan aquesta va veure la llum a Internet, sent una de les primeres a vendre medicaments sense recepta (OTC) per aquest canal, allà per 2015.

Darrere d'aquesta farmàcia online es troba un equip multidisciplinari compost per 40 persones, que engloba experts en màrqueting, disseny gràfic o relacions humanes. L'apartat professional està a càrrec de Juan Desmonts (farmacèutic titular) i Clara Motos (farmacèutica adjunta).

Una altra de les característiques que distingeix aquesta farmàcia online i que enganxa als seus clients és el seu alt grau de compromís amb diverses causes: ocupació local, medi ambient i projectes socials (com la violència de gènere, Creu Roja, Mans Unides i TP Cartagena MM).

Tot això ens fa entendre que Dosfarma hagi estat capaç de guanyar-se la confiança dels seus clients com una de les principals farmàcies en línia segures en un món tan competitiu com el de la venda en línia.


Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya

Radio en directo

Radio en directo (Deportivo)