BARCELONANOTICIES.COM - Logo

El digital de Barcelona!

27/07/2021

::


Barcelona


La revolució en l'ortodòncia. L'ortodòncia invisible

Barcelona  -  27/06/2019  - 

L'ortodòncia invisible és un dels tractaments de salut bucodental més demandat en els últims anys


GIRONANOTICIES.COM

GIRONANOTICIES.COM


Roberto Martin Rincon, de la Clínica Dental Sanitas Granollers (Barcelona) ens explica en aquesta entrevista, els principals avantatges i beneficis que ofereix l'ortodòncia invisible als pacients.

 

 

Ha canviat la percepció social de l'ortodòncia en els últims anys?

 

Sí, hi ha hagut un canvi cultural respecte a l'ortodòncia i en general amb l'odontologia. Tenim més cura per a el nostre salut bucodental tant a escala funcional com en l'àmbit estètic.

 

És efectiu i té sentit un tractament d'ortodòncia en l'edat adulta?

 

Per descomptat que és efectiu i és clar que tenen sentit. Tots tenim dret a tenir una vida feliç, llarga i saludable. Per aconseguir-lo, una de les coses entre d’altres, és tenir una correcta alineacio de les peces dentals per a exercir correctament la funció masticatòria.

 

Quins tractaments d'ortodòncia són els més demandats pels pacients?

 

Són aquells tractaments que s´adapten al dia a dia del pacient i no sigui el pacient qui s'ha d'adaptar al tractament. Per això l'ortodòncia invisible és la més adequada, ja que combina neteja, efectivitat, estètica i una cosa que valora molt el nostre pacient és conèixer el seu pla de tractament des de l'inici fins al final abans de començar-lo.

 

Quins avantatges presenta un tractament d'ortodòncia invisible o estètica enfront dels clàssics brackets?

 

Com he comentat els avantatges són diversos:

 

- Els alineadors són invisibles per la qual cosa ningú no notarà que estan alineant les seves dents.

 

- Com es pot extreure, durant el tractament pot menjar i beure tot el que vulgui, simplement traient-se els alineadors, per altra banda, pot seguir amb la seva rutina de neteja bucodental habitual, sabent sempre que ha de mantenir els alineadors almenys 22 hores al dia.

 

- No portar filferros ni brackets metàl·lics a la majoria de casos és menys temps el dedicat a ajusts a la consulta i gairebé no es generen molèsties.

 

 

 

En la seva opinió, quins aspectes ha de valorar una persona abans de decidir-se per una o altra clínica per a realitzar-se el seu tractament d'ortodòncia invisible?

 

Per a mi el més important és la confiança que es transmet en tot el circuit, o sigui des que agafa visita a la clínica fins que s'ha de decidir. Confiança a l'empresa a la qual es realitzarà el tractament i confiança en el doctor que és qui es responsabilitzarà de l'èxit de l'ortodòncia.

 

 Quins dubtes són habituals en un pacient que iniciarà un tractament d'ortodòncia?

 

El dubte més habitual és preguntar-nos quina durada tindrà el tractament. Amb l'ortodòncia invisible podem garantir, abans inclús de començar, quins moviments es realitzaran cada setmana i el resultat final.

 

Quins beneficis obté una persona després de realitzar-se un tractament d'ortodòncia?

 

Els beneficis són múltiples:

 

  • Millora l'aparença i aporta seguretat i confiança en un mateix.

  • Al col·locar les dents a la posició adequada aconseguim beneficis que afavoreixen la cura de la salut bucodental.

  • L'alineació de les dents afavoreixen que la masticació sigui eficaç i correcte.

 

Tal com ens ha detallat (posar aquí nom i cognoms), l'estètica dental que ofereix, la comoditat d'ús i, per descomptat, l'efectivitat que s'aconsegueix, presenten a l'ortodòncia invisible com el tractament més recomanable en aquest camp de la salut bucodental.


Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya

Radio en directo

Radio en directo (Deportivo)