BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2016-11-05

El conductor d'un turisme ha mort arran d'una sortida de via a l'N-II a PremiĆ  de Mar

Es tracta de A.D.F de 39 anys i de nacionalitat espanyola





El Servei Català de Trànsit informa que aquesta matinada s'ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 638 de l'N-II a l'altura de Premià de Mar (Maresme). Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 03.45 hores.

Per causes que s'estan investigant, un turisme s'ha sortit de la via i el seu conductor ha mort. Es tracta de A.D.F de 39 anys i de nacionalitat espanyola.

Arran del sinistre s'han activat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i dues unitats del SEM.

La incidència ha tallat la via en ambdós sentits dues hores i la situació viària s'ha normalitzat a les 07.44 h.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.




Link:
https://barcelonanoticies.com/noticia/26602-elconductordunturi-mehamortarranduna-ortidadeviaaln-iiapremiademar.htm