BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2016-04-19

Les Biblioteques Municipals del Maresme presenten la nova guia de recursos

"25 LiteraRutes pel Maresme" convida a passejar per la comarca descobrint el seu patrimoni literari





Les Biblioteques del Maresme presenten la guia de recursos del 2016, "25 LiteraRutes pel Maresme", que convida a passejar per diversos indrets de la comarca tot descobrint el seu patrimoni literari.

El Maresme ha estat font d'inspiració, tant d'escriptors i poetes locals, com de viatgers i passavolants, que s'han enamorat dels seus pobles, del seu paisatge de mar i muntanya i de la seva gent. Però no només això, contes, jocs i novel·les també han estat font d'inspiració per fer unes rutes que la guia anima a gaudir en família.

La guia s'edita en format paper i en versió digital, accessible de forma gratuïta des de Google Play i Apple Store, sota els noms de BibliosMaresme (per a tauletes tàctils) i BiblioMaresme (per a telèfons mòbils).

La guia en paper incorpora un codi QR que enllaça a un vídeo de cada ruta proposada, que permet fer un primer tast de l'experiència.

En versió digital (app), inclou la guia "25LiteraRutes pel Maresme" i els vídeos que ha enregistrat cada municipi amb la seva ruta literària. També inclou la geolocalització de cada punt del recorregut que permet seguir la ruta, acompanyada de fragments de les obres descrites, així com una fitxa de cada biblioteca amb informació sobre els seus serveis, horaris, dades de contacte i geolocalització.

A partir del 23 d'abril la guia es distribuirà de forma gratuïta a les Biblioteques de Mataró.




Link:
https://barcelonanoticies.com/noticia/24411-le-biblioteque-municipal-delmare-mepre-entenlanovaguiaderecur-o--1.htm