BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2017-02-22

Nou conveni per a la pràctica de vela accessible a Blanes

El Club de Vela Blanes fa possible la inclusió esportiva en una disciplina minoritària en l'àmbit de la discapacitat





Els presidents del Club Vela Blanes, Amadeu Nualart, i el del Club Esportiu El Vilar d'ASPRONIS, Xavier Manresa, han renovat aquest dimecres 22 de febrer el conveni de col·laboració entre ambdues entitats que permetrà a 7 esportistes la pràctica de la vela accessible en les aigües marítimes de Blanes. El conveni, amb validesa per a dos anys, és el quart que les entitats blanenques estableixen per a l'entrenament amb sessions formatives teòriques de navegació i pràctiques a l'aigua.

Les sessions de formació es duen a terme al llarg de l'any amb una aturada els mesos de juliol i agost, i als d'hivern de més fred, i condicionades als factors meteorològics. Per a la nova temporada -que s'iniciarà el proper mes de març- i com en els darrers convenis, el Club Vela Blanes proporciona l'embarcació –un raquer- així com dos entrenadors especialitzats als quals acompanya un monitor d'ASPRONIS. Així, es fa possible la inclusió esportiva de les persones en una disciplina minoritària en l'àmbit de la discapacitat, que es practica de manera unificada.

Els esportistes del Club Esportiu EL VILAR d'ASPRONIS han adquirit molta pràctica en aquests anys gràcies als entrenaments amb el Club de Vela Blanes, com ho demostra l'or olímpic aconseguit als XX Jocs Special Olympics de Vilanova i la Geltrú 2013 o el segon lloc als Special Calella-Barcelona 2014, entre d'altres èxits.




Link:
https://barcelonanoticies.com/noticia/28065-nouconveniperalapracticadevelaacce-ibleablane--1.htm