BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2016-08-10

Demichelis, nou jugador de l'Espanyol

El defensa argentí ha jugat amb anterioritat al Manchester City, el Màlaga, el Bayern de Munic i el River Plate i ha obtingut un gran nombre de títols





Martín Demichelis s'ha convertit en el sisè fitxatge del RCD Espanyol amb vista a la temporada 2016-2017 després de l'acord entre el club blanc-i-blau i el jugador argentí. Demichelis, que arriba lliure després de concloure el seu contracte amb el Manchester City, signa per una temporada.

El defensa argentí ha jugat amb anterioritat al Manchester City, el Màlaga, el Bayern de Munic i el River Plate i ha obtingut un gran nombre de títols: quatre tornejos Clausura a Argentina, quatre Bundesligas, quatre copes d'Alemanya i una Supercopa a Alemanya i dues Copes de la Lliga i la Premier a Anglaterra. A més a més, ha estat internacional per Argentina en 50 ocasions.

Demichelis signarà el seu nou contracte una vegada superi la revisió mèdica que es realitzarà de forma privada. El futbolista serà presentat a les 13h a l'Auditori de la Sala de Premsa del RCDE Stadium. Els aficionats podran saludar el nou futbolista blanc-i-blau a partir de les 13:15.




Link:
https://barcelonanoticies.com/noticia/25716-demicheli-noujugadordele-panyol-1.htm