BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2016-05-14

Sisena Lliga en vuit temporades

El Barça suma el 24è títol de la seva història per continuar amb l'hegemonia a la competició domèstica els últims anys





El FC Barcelona continua fent història. La generació més llorejada del Club ha conquerit el 24è títol de Lliga de la història i ja en suma sis en les últimes vuit temporades. Una dada que mostra l'hegemonia blaugrana a la competició domèstica. Vuit d'aquests 24 títols els ha aixecat en els últims 12 anys, i això significa que el barcelonisme està vivint els seus millors anys. I és que l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid han sumat una Lliga cadascun en aquestes vuit temporades.

Sense cap mena de dubte estem davant del millor Barça de tots els temps. I és que mai fins ara el Club havia assolit aquesta gesta. És el clar dominador a la Lliga en l'última dècada i només s'hi apropen les quatre Lligues guanyades consecutivament pel Dream Team entre el 1990 i el 1994 amb Johan Cruyff com a tècnic. De fet, des d'aquella temporada el Barça és l'equip que més lligues ha conquerit, amb un total de 14 de 25. A molta distància queden les set del Reial Madrid, les dues de l'Atlètic de Madrid i el València i la Lliga guanyada pel Superdépor el 2000. Al palmarès global els blaugranes són segons (24), per darrere del Madrid (32) i per davant de l'Atlètic (10), l'Athletic Club (8) i el València.

La fita assolida pel Club és majestuosa. I és que cap equip de les cinc principals lligues europees (França, Alemanya, Itàlia, Anglaterra i Portugal) havia aconseguit conquerir sis lligues en vuit anys. Un fet que mostra la dificultat i la gesta d'un grup irrepetible que no es cansa mai de guanyar i d'escriure un capítol més dels èxits de la història del FC Barcelona.




Link:
https://barcelonanoticies.com/noticia/24725--i-enalligaenvuittemporade--3.htm