BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2016-05-14

Demà rua del FC Barcelona per celebrar el títol de lliga

El metro es reforçarà amb més personal a les estacions situades al llarg del recorregut de la rua





Diumenge 15 de maig, a partir de les 18.00 hores, als carrers de Barcelona s'hi celebrarà la victòria del FC Barcelona a la Lliga. La comitiva es prepararà i sortirà de la plaça de les Drassanes, i la caravana continuarà per l'avinguda del Paral·lel i la plaça d'Espanya per acabar el seu recorregut a l'avinguda de la Reina Maria Cristina, fins a Rius i Taulet. Està previst que la rua finalitzi cap a les 19.30 hores. La longitud del recorregut serà d'aproximadament 2,7 quilòmetres.

Durant la rua, la Guàrdia Urbana acompanyarà la comitiva del FC Barcelona per facilitar-ne la mobilitat, i juntament amb els Mossos d´Esquadra, també garantirà la seguretat de l´esdeveniment. Alhora, els agents del cos de policia barceloní realitzaran els talls de trànsit corresponents a mesura que es vagi realitzant l'itinerari i efectuaran els desviaments necessaris per a garantir la mobilitat dels ciutadans.

A primera hora del mati s'encintarà tot el recorregut i no es permetrà estacionar. Els vehicles ja estacionats no es retiraran.

El metro es reforçarà amb més personal a les estacions situades al llarg del recorregut de la rua (Drassanes L3, Paral·lel L2 i L3, Poble Sec L3, Rocafort L1 i Espanya L1 i L3). En aquestes tres línies (L1, L2 i L3) es reforçarà igualment l'oferta de trens. Cal recordar que demà diumenge el metro funcionarà fins a les 2 de la matinada, ja que és vigília de festiu a Barcelona.




Link:
https://barcelonanoticies.com/noticia/24724-demaruadelfcbarcelonapercelebrareltitoldelliga-1.htm