BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2016-04-21

El Barça ha golejat a Riazor i torna a somriure (0-8)

Una de les novetats en l'onze titular de Luis Enrique ha estat Marc Bartra





El FC Barcelona ha aconseguit un triomf molt important en la seva visita a Riazor (0-8). Una de les novetats en l'onze titular de Luis Enrique ha estat Marc Bartra, que ha acabat el partit de la millor manera: marcant el 0-7 del Barça, el seu segon gol aquesta temporada –el sisè amb la samarreta del Barça–. "Portava uns mesos en una situació no gaire bona però l'oportunitat d'aquest vespre em fa estar molt feliç", ha assegurat el central. Després d'unes jornades en què els resultats no eren els esperats, aquest vespre l'equip s'ha retrobat amb la victòria: "Necessitàvem molt aquest triomf. No només pels tres punts, sinó també anímicament i a nivell d'equip. S'ha fet justícia".

Contra el Dépor, el trident ha tornat a veure porteria, un aspecte que ha volgut destacar Marc Bartra: "Una de les millors notícies és que els tres del davant s'han tornat a retrobar amb el gol". Per últim, el central blaugrana ha assegurat que "l'equip ha donat un cop sobre la taula. Sabem que els partits que ens queden són molt importants".

A banda de Marc Bartra també ha parlat davant els mitjans de comunicació un dels grans protagonistes de la nit, el davanter uruguaià Luis Suárez:

Luis Suárez

"Teníem un objectiu clar que era guanyar. A més, de la manera com ho hem fet, que ens deixa molt contents. Estem entrenant per aconseguir els objectius i hem demostrat que l'equip està unit".

"No és gens fàcil guanyar els partits. El més important és que seguim depenent de nosaltres mateixos i estic segur que el treball que estem fent tindrà els seus fruits".




Link:
https://barcelonanoticies.com/noticia/24429-elbarcahagolejatariazoritornaa-omriure0-8-9.htm