BARCELONANOTICIES.COM - Logo
Imprimir
•BARCELONA | 2019-10-31

Els vins i licors de Wine Palace arriben a Vic

La cadena empordanesa ha inaugurat avui un nou establiment, ubicat al polígon Sot dels Pradals, que es converteix en el primer local que la companyia obre a Osona




La família Wine Palace continua creixent. Avui, la cadena empordanesa ha inaugurat el seu primer establiment a Osona, concretament al polígon industrial Sot dels Pradals, a Vic, on hi estarà representat per un local d'uns 300 metres quadrats que donarà feina a dues persones. Segons explica la sommelier i supervisora de botigues de la firma, Anna Vicens, la botiga oferirà "els productes habituals de la resta de Wine Palace del territori català", tot i que l'oferta es veurà complementada amb "productes de la zona", sobretot de la indústria càrnia.

Per a Vicens, l'arribada de la companyia alt-empordanesa a terres osonenques respon a la voluntat d'expansió de l'empresa. "Fins ara no teníem cap establiment en aquesta comarca i hi volíem estar presents, considerem que es tracta d'un mercat potencial", subratlla la responsable.

Amb el local de Vic, Wine Palace ja compta amb un total de 8 botigues a la demarcació de Barcelona: Barcelona ciutat (3), Sant Cugat del Vallès, Santa Susanna, Granollers, Terrassa i la capital d'Osona. Tot i així, allà on continua tenint més presència és a les comarques gironines, amb un total de 18 espais: Lloret de Mar (4), Roses (3), Platja d'Aro (2), Girona, Els Límits, Empuriabrava, Figueres, l'Escala, Llívia, Hostalets de Llers, Sant Feliu de Guíxols i la Jonquera. A la província de Girona, d'altra banda, la firma hi és present amb dos locals a Salou.

Propera obertura

El flamant establiment vigatà, que arriba per suplir el tancament del local de Lleida, no serà l'última inauguració de Wine Palace aquest 2019. Així, Vicens assenyala que a mitjan novembre s'obrirà una botiga a Sant Pere de Ribes, municipi de la comarca del Garraf, un local que ha de servir per cobrir la xarxa de municipis turístics com Sitges o Vilanova i la Geltrú.




Link:
https://barcelonanoticies.com/noticia/186478-el-vin-ilicor-dewinepalacearribenavic-2.htm